Spread the love

Ha szükség van  jogi folyamatok,  tárgyalások,  vagy  rádióműsorok transzkribálására, jó helyen jár!

Kiváló minőségű transzkripció szolgáltatás soha sem volt könnyebben elérhető ilyen kedvező áron.

Transcription

Milyen tartalom alkalmas a transzkripcióra?

Egyszerűen fogalmazva , bármilyen videó vagy audió felvétel transzkribálható. A transzkripció szolgáltatások tartalma a következő:

 • jogi folyamatok / nyilvántartások / ülések/ meghallgatások
 • szemináriumok / webináriumok / műsorok / beszédek / előadások
 • interjúk / diktált jegyzetek és utasítások
 • hirdetések / esküvők / filmek
Az ár meghatározása a transzkripció szolgáltatásokért  

Az ár nagymértékben a következő tényezőktől függ:

 • Az audió / videó felvétel minőségétől
 • A beszélők számától
 • Milyen sürgősen kell
 • Miyen nyelven van az audió / videó

Az IT Olymp arra törekszik, hogy  megtartsa  áraink versenyképességét és egyenlőségét, függetlenül attól, hogy milyen a tartalom jellege. Következésképpen, egyértelművé válik, hogy mind a négy tényező, több időt és mukát igényel. E okból  kínálunk  transzkripció szolgálatokat alap áron, amely a legtöbb esetben  0,7  dollárt tesz ki egy audió / videó percért. Az alap transzkripció szolgáltatás a következőt tartalmazza:

 • 1-3 beszélőAz audio / video minőség - jó
 • Az audio / video minőség - jó vagy kiváló
 • Szállítási határidő - 72 órán belü a tartalom beérkezésétől
 • Transzkripció szerb és angol nyelven

Amennyiben a tartalom igényesebb és túlhaladja az alapvető transzkripció szolgáltatást, 25% lesz hozzáadva az árhoz, minden tényerőért amely növeli a transzkripció bonyolultságát. Amit a nyelvet illeti, az IT Olymp szolgáltatást nyújt a világ legelterjetteb nyelvein. Azonban,  az egyéb nyelvek, azaz  egyéb közreműködők véget, az ár is növekszik. Az angol és szerb nyelv bele van számítva az alap transzkripciós szolgáltatásba, így maga értékelheti  a szolgáltatás árát.

Mit várhat el

Nem mindenkinek kell  szó szerinti transzkripció. Szó szerinti transzkrpció tartalmaz sóhajokat, közismert fogalmakat, helytelenül kimondott szavakat  és mondatokat. Annak esetében, hogy ha újságban, vagy a site-on/ blogon akarja hírdetni a tartalmat, igényelhet job minőségü szöveget (melyben a közismert fogalmak, ismétlődő és helytelen szavak és mondatok  el lesznek távolítva). Úgy, hogy akár szó szerinti vagy fokozott minőségü transzkripcióra van szüksége, az IT Olymp minden szöveget részletesen lektorál. Ez a szolgáltatás természetesen bele van számítva az árba, és akár 99,9% helyes szöveget kaphat.

Adatvédelem

A kiváló minőségű transzkripcó mellett, az IT Olymp fontosnak véli az ügyfeleink adat biztonságát is; ide tartoznak például a személyes adatok, cégnevek, termékek neve, stb. Tiszteljük a szerzői jogi védelmet, különösen, amikor  nem publikált tartalomról (interjúk / szemináriumok / filmekek), vagy minősített adatokról van szó, amelyek például a jogi folyamatok. Az IT Olymp folyamatosan dolgozik azon, hogy új módszereket biztosítson az ügyfelek adatai  megvédésére. Ez az oka annak, hogy még a tapasztalt és megbízható munkatársainknak sem  tárunk fel minden információt. A minősített adatok több kisebb részre vannak felosztva, úgy, hogy egyik munkatárs sem rendelkezik az össz információval.

Elérhetőek vagyunk a következő számon és címen:

+381638952287

freelancer.com, elance.com vagy upwork.com .

Az audió vagy  videó tartalma biztonságban lesz velünk.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail