Spread the love

A szöveg mely híressé fogja tenni az interneten

Ha szüksége van szerkesztői  szolgáltatásokra, elektronikus vagy nyomtatott formában, az IT Olymp készen áll a rendelkezésére. A szövegíró csapatunk  több alkalommal is bebizonyította renkívüli képeségeit  és nyíltan áll az Ön rendelkezésére, főleg ha merketing tartalomra van szüksége. A szerkesztők kitartóan  dolgoznak azon, hogy a szöveg tökéletesen hagyja el a "műhelyet”. 

Pisanje web sadrzaja

A szolgáltatásaink a következők:

  • Website tartalom írása (promóciós vagy tájékoztató jellegű),
  • Blog szerkesztés
  • Promóciós e-mail írás
  • Önéletrajz írás
  • Szövegek újraírása
  • Lektorálás és szövegszerkesztés

A szövegek töbsége  követi a legújabb SEO trendeket és egyéb követelményeket is tartalmazhat az  ügyfél részéről. Ide tartozik a szöveg és oldal formázás, multimédiás tartalmak hozzáadása, kulcsszó sűrűség optimalizálása, stb. SEO íráshoz még idetartozik a kulcsszavak beillesztése és gyakori használata, tegelés, címek és alcímek optimalizálása.

Az IT Olymp promóciós tartalom írását is kínlja; ide tartozik az új termékek vagy  weboldalak reklamálása, szórólapok és promóciós e-mailek segítségével. Az ügyfelek akik ezt a fajta szolgáltatást válsztották, mindössze pár hónapon belül növekvést  tapasztaltak a web forgalomban és az eladások száma is növekedett.

Ár meghatározás a szerkesztési szolgálatokért

Az új tartalom írását angol és szerb nyelven kínáljuk  2.5 dollárért 100 szóra , illetve a szövegek újraírását 1,5 dollárért 100 szóra . Az újraírási szolgáltatás különösen alkalmas azoknak az ügyfeleknek, akik  hírdetni szeretnék olyan történet vagy információt, amely már nyilvánosan megjelent, anélkül, hogy megszegnék a szerzői jogi törvényeket (pl. Breaking News, régi tartalom frissítés, stílus javítás, SEO, stb).

Elérhetőek vagyunk a következő számon és címen:

063/895 22 87

freelancer.com, elance.com vagy upwork.com .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail