Spread the love

Sadržaj koji će učiniti da ceo Internet čuje za Vas

Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja sadržaja, bilo u elektronskom ili štampanom formatu, IT Usluge Olymp tim je tu da vam to omugući. Višestruko potvrdjen tim copywriter-a vam je na raspolaganju ukoliko vam je potrebno pisanje reklamnog sadržaja, a naši urednici su tu da bi se postarali da svaki tekst izadje savršen iz naše „radionice“.

Pisanje web sadrzaja

Usluge koje možete očekivati ako se odlučite za IT Olymp uključuju:
  • Pisanje web sadržaja (marketinške ili/i informativne prirode),
  • Pisanje blogova,
  • Pisanje promotivnih e-mailova,
  • Pisanje radne biografije,
  • Parafraziranje već napisanog teksta,
  • Lektura i korektura teksta,

Svi naši tekstovi prate najnovije trendove SEO i uključuju bilo kakve dodatne zahteve klijenta po pitanju formatiranja (formatiranje teksta i strane, dodavanje multimedijalnog sadržaja, podešavanje gustine ključnih reči, itd.). Pisanje SEO teksta takodje uključuje ubacivanje ključnih reči po nalogu klijenta, optimizaciju teksta za što prirodniju implementaciju ključnih reči kao i optimizaciju tagova, naslova i podnaslova.

Za klijente kojima je potrebno pisanje web sadržaja promotivne prirode za novi proizvod, uslugu ili web stranicu,  IT Olymp nudi uslugu pisanja reklama, flajera i promotivnih e-mailova. Korisnici ove usluge zabeležili porast poseta i prodaja u roku od samo par meseci, što se može i primetiti po pozitivnim komentarima na naš rad.

Cena i formiranje cene za pisanje web sadržaja

Bitno je napomenuti da pisanje web sadržaja, IT Olymp tim nudi na Engleskom i Srpskom jeziku, a iznosi $2.5 za 100 reči za kompletno pisanje web sadržaja, dok usluge parafraziranja teksta iznose $1.5 za 100 reči. Usluga prafraziranja je naročito pogodna za klijente koji žele da prenesu već izdatu vest ili informaciju, bez straha da će prekršiti autorska prava originalnog autora (npr. najnovije vesti, osvežavanje starog sadržaja, stilsko poboljšavanje teksta, potrebe SEO, itd.).

Da bi ste unajmili usluge IT Olymp tima, kontaktirajte nas na: 063/895 22 87 ili posetite naš profil na freelancer.com, elance.com ili upwork.com .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail