Spread the love

IT - Olymp

Végre egy igazi és megbízható szolgáltató, amely üzleti támogatást  nyújt az informatika terén is. Az IT Olymp egy kis csapatból áll, mely töbször is sikeresknek mutatkozott a világpiacon. A kicsi, de gondosan kiválasztott IT Olymp kollektíva áll az Ön rendelkezésére.

Fordítás

Kínálunk különféle fordítási szolgáltatásokat—tudományos és irodalomi szövegek fordítását, valamint jogi és orvosi dokumentációk, filmek, könyvek, blogok és internetes tartalmak fordítását is.

Olvasson tovább

Transzkripció

A külömböző szolgálataink közé a transzkripció is ide tartozik. Ez magába foglalja a szemináriumok, jogi eljárások, telefonhívások, interjúk, rádióműsorok átdolgozását. Az alapos és pontos munka az ami elkülönít minket a versenytársainktól.

Olvasson tovább

Szövegszerkesztés

Mutassa be a munkáját és szolgáltatásait a leghatékonyabb módonon, amellyel közvetlenül eléri az új ügyfeleket. Engedélyezzen könnyebb elérhetőséget klienseinek, azzal, hogy a rengeteg cég közül a Magáét teszi az elsők közé a Google böngészőben. A szövegíró csapatunk készen áll, hogy ebben is segítsen Önnek.

Olvasson tovább

Szpining

Különleges képességre van szükség ahoz, hogy egy létező szöveget egyénivé tegyen az olvasók, valamint az Internetes böngészők számára. A Spun vagy "többszörösített/pörgetett" cikkeink gyakran elérik a 90-100% -os egyediségét. A szövegeket manuálisan, automatikus szoftver nélkül dolgozzuk át, majd alaposan lektoráljuk.

Olvasson tovább

MS Office

Az Ön igényei és utasításai szerint az Excel, Word és PDF dokumentumok formatálását biztosítjuk (egyszerűen fogalmazva, a profi kinézetük mellet, a dokumentumok kinézete változni fog a kliens használata szerint), amelyeket lehet változtatni és könnyen fájlba helyezni.

Alkalmazások

A bonyolult és drága programok helyett, amelyek különféle utasításokat végeznek amire nincs mindig szüksége, és amelyek felhasználják a számítógép erőforrásait, kap egy egyszerűsített aplikációt, mely használata rendkívülien egyszerű.

Elérhetőek vagyunk a következő számon és címen:

milan.martinjuk@gmail.com 

+381638952287 

freelancer.comelance.com vagy upwork.com 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail