Chrome dodatak za freelancer.com

Spread the love

Svi koji se bave frilensingom znaju za brojne probleme koji postoje na sajtovima za ove poslove. Većina je koristila i razne ekstenzije za ispravljanje bagova ili za dopunjavanje funkcionalnosti na platformama.
Među ekstenzijama za Chrome postoji i ekstenzija koja bi trebala da radi isto što i ova koju je napravio IT Olymp. Tu ekstenziju smo i mi ranije koristili ali je zbog promena na sajtu ona prestala da radi pa smo odlučili da nadoknadimo ovu prazninu i izdamo nešto slično.

Ovaj dodatak radi svega nekoliko stvarčica, ali veoma bitnih:
1. Prikazuje korisničko ime poslodavca koji je postavio projekat i daje link ka njegovom profilu
2. Dodaje dugme za prikazivanje profila poslodavca -"Employer view"
3. Onemogućava iskakanje onih crnih prozorčića sa opisima tek objavljenih projekata, što ume jako da smeta naročito tokom polaganja ispita.

Screen 1 screen 2

Dodatak je besplatan i trudićemo se da ostane funkcionalan i nakon izmena sajta freelancer.com.

Ujedno je ovo način da najavimo desktop aplikaciju koja je još uvek u izradi ali planiramo da je uskoro objavimo.
Ova aplikacija pregleda sve objavljene projekte na freelancer.com i upwork.com i izdvaja projekte koji zadovoljavaju sve kriterijume koje korisnik zada. Svi podaci o projektima se čuvaju u bazi na korisnikovom računaru tako da ih može lokalno brzo pregledati i naći one na koje želi da konkuriše.
Ovu aplikaciju već oko godinu dana koristi IT Olymp za svoje potrebe i ujedno je svakodnevno testira i unapređuje. Na taj način lako zaobilazimo sve lažne projekte, projekte od poslodavaca sa kojima ne želimo da sarađujemo i slično.

Pratite naš sajt i počnite da koristite našu desktop aplikaciju čim bude objavljena.

Preuzmite dodatak

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail